Bli Virena Ambassadør

Vær din egen sjef og tjen kommisjon for hvert salg

Hvordan fungerer det?

Vi har laget en unik forretningsmodell som lar kvinner få muligheten til å jobbe selvstendig ved å selge våre produkter, og slik skape sin egen virksomhet som en Virena Ambassadør. Kort sagt, hvem som helst kan bli en VIRENA-ambassadør, det er helt gratis å bli med i vårt ambassadørprogram, du trenger ikke å investere eller kjøpe produktene.

Du får en personlig tilpasset nettbutikk under vårt domene og kan promotere butikken din gjennom sosiale medier, blogger, eller rett og slett dele den med ditt eget nettverk, du har mulighet til å lage ditt eget innhold eller bruke våre ferdiglagde bilder og videoer.

Vi håndterer alt det kjedelige: produksjon, lagerbeholdning, pakking, porto, levering og kundebehandling. Slik at du kan fokusere på å skape salg og tjene mest mulig – Enklere blir det ikke!

Fordeler med å være VIRENA-ambassadør

  • Det er helt gratis, du trenger ikke å kjøpe produktene på forhånd
  • Din egen, personlige VIRENA nettbutikk
  • Tjen godt med kommisjoner opptil 20%
  • Tilgang til merkevareinnhold
  • Sanntidssporing av salg og prestasjoner
  • 30-dagers vindu for informasjonskapsler
  • Eksklusiv tilgang til kampanjer
  • Vi tar oss av all logistikk; lager, levering, kundeservice etc.

Kommisjoner opptil 20%

Som VIRENA-ambassadør starter du med en provisjon på 10 % av hvert salg gjennom butikken din. Etter hvert som du selger kan du øke kommisjonsprosenten opp til 20%!

På ambassadørkontoen din har du full oversikt, du kan se det totale salget ditt, hvilket provisjonsnivå du er på, og fremdriften mot en økning i provisjonen.

Vær din egen sjef og velg dine egne arbeidstider, du kan jobbe så mye, eller så lite, du vil!


Steg 1

Lag din konto og bli med i vårt ambassadørprogram

Steg 2

Lag engasjerende innhold eller bruk det vi har laget: Bilder og videoer av våre produkter

Steg 3

Promoter din VIRENA nettbutikk, selg og tjen penger!

Bli Virena Ambassadør

Har du lyst til å være din egen sjef? Ønsker du å drive egen nettbutikk? Kan du representere Virena på en god og profesjonell måte? Hvis svarene er ja, bli en Virena Ambassadør nå!

Benytt skjema nedenfor for å søke om å bli Virena-Ambassadør, vi vil kontakte deg når søknaden er behandlet. Søknaden er ikke forpliktende.

Vi ser frem til å ha deg med på laget vårt!