Ernære huden din

Enhver levende skapning har grunnleggende behov som mat og vann, det samme gjelder for huden. På en måte er huden en levende organisme. Den trenger de riktige næringsstoffene og fuktigheten for å trives, for å være en glad og sunn hud. Det finnes forskjellige typer hud og de har forskjellige behov og plager.

Finn din nye favorittansikts-«ernærer» nedenfor, det kan være vår elskede Kollagen+ Sheet Ansiktsmaske, eller kanskje en av våre ansiktsfuktighetskremer, avhengig av hva huden din trenger.

Næring for å bekjempe rynker, akne, pigmentflekker og gusten hud

Hvis du ønsker å forhindre og/eller redusere tegn på aldring og akne, og bringe tilbake liv i huden din, er Kollagen+ Sheet Ansiktsmaske «ernærer» for deg!

Masken er laget av høykvalitets, lett bomull som fester seg godt til ansiktet ditt. Den er fylt med hydrolysert kollagen for å bekjempe rynker og fine linjer.

Masken inneholder også vitamin C som forsiktig lysner opp og jevner ut hudtonen din, hydrolysert castorolje fukter huden din og bekjemper akne, pantotensyre bidrar til å fukte, helbrede og jevne ut huden din. Pluss flere ingredienser med samme effekt.

Trenger du hjelp med tørr, irritert og kanskje sensitiv hud?

Vår Hydrate & Revive Ansiktskrem er din redning! Denne lette fuktighetskremen er nøye sammensatt med vitaminer, fuktighetsgivende og beroligende ingredienser som vil gjenopplive huden din.

For å nevne noen av de fordelaktige vitaminene: Vitamin B3 gir fuktighet og reduserer tegn på miljøskader og alder, Vitamin C støtter kollagenproduksjonen og jevner hudtonen din, Vitamin E beroliger huden din og har fuktighetsgivende og helbredende fordeler.

Fuktighetskremen inneholder også en hel haug med fuktighetsgivende ingredienser som panthenol, natriumhyaluronat og Aloe Vera, som også har anti-inflammatoriske egenskaper og beroliger irritert hud.

Sliter du med fet, skinnende hud med synlige porer?

Det kan være en kamp å finne en fuktighetskrem som matter huden uten å tørke den ut, men du trenger ikke lete lenger! Matte & Poreless Ansiktskrem er «ernæreren» for deg.

Denne fuktighetskremen kombinerer perfekt ingredienser som gir fuktighet og næring, samtidig som den etterlater huden din med en matt og myk finish med mindre synlige porer og rødhet.

Den inneholder flere ingredienser som dimetichone og silika, som gjør at huden din både føles og ser glatt, myk og matt ut. Propylenglykol holder på fuktigheten i huden. Den er også beriket med vitamin B3, C og E som har helbredende fordeler og forbedrer utseendet på aldringstegn og akne.

Kanskje Luxe Facial Sett er noe for deg?

Luxe Facial Sett lar deg skjemme bort deg selv med Kollagen+ Sheet Ansiktsmaske 5pakk og Matte & Poreless Ansiktskrem til en rabattert pris!

Gi huden din nytt liv med dette velværesettet for hud