Guide til en perfekt selvbruning

Hvis du er ny på å bruke selvbruning, kan det være skummelt, spesielt hvis du har sett noen av de forferdelige selvbruningsfeilene gjort av kjendiser. Du kan være redd for å ende opp med å se ut som et flekkete gresskar. Vel, det er ingen grunn til bekymring når du bruker vår PerfectTan Caring Self-Tan-serie og følger denne veiledningen, du er i gode (ikke oransje) hender.

Først bør du velge riktig nyanse for deg. Hvis huden din er lys, anbefaler vi å gå for PerfectTan Self-Tan Light-Dark. Hvis du naturlig er ganske brun, eller hvis du ønsker en mørkere brunfarge, kan du enten bruke Light-Dark selvbruning over lengre tid eller bruke vår PerfectTan Self-Tan Ultra Dark.

1. Fjern uønsket hår og eksfolier grundig 6-24 timer før

Eksfoliering fjerner døde hudceller og smuss, dette sikrer en feilfri brunfarge uten striper og misfarging. Sørg for å eksfoliere grundig der huden din er tykkest, som albuer, knær og ankler. Eksfoliering anbefales 6 til 24 timer før selvbruning.

Vi anbefaler å bruke Exfoliate & Glow Kroppsskrubb for en effektiv, men skånsom peeling, egnet for alle hudtyper, også sensitiv hud. For enda mer grundig peeling/eksfoliering kan du bruke vår Exfoliating Mitt.

2. Dusj og tørk huden

Ren og tørr hud, fri for fuktighetskremer og andre produkter, før påføring gjør at moussen fordeles jevnt.

3. Påfør i seksjoner, og gå innover mot overkroppen

Påfør selvbruningsmoussen i seksjoner (bruk en selvbruningsvott for å unngå flekker på håndflatene): for eksempel underarmen og deretter overarmen, bena og deretter overkroppen. Bruk sirkulære bevegelser for å massere moussen inn i huden din. Du kan bruke vår VelvetLuxe Self-Tan Back Applikator for enkel og skjoldefri påføring på ryggen.

4. Blend/fade ved håndledd og ankler

Dra ut moussen lett fra håndleddene til hendene, og fra anklene til føttene, for et naturlig utseende. Bruk en kabuki børste for jevn påføring på hender og føtter.

5. Fortynn moussen over leddene

Knær, ankler og albuer har en tendens til å ha tørrere og tøffere hud, som absorberer mer enn resten av huden. Fortynn moussen ved å gni lett med et fuktig håndkle før påføring.

6. La det gå litt tid for å la moussen tørke og utvikle seg

Vent minst 10 minutter før du kler på deg, og før du dusjer anbefaler vi å bruke løse klær og prøve å unngå å svette.

Avhengig av nyanse du bruker og hvor mørk brunfarge du ønsker, vil brunfargen begynne å vises som en lett-middels brunfarge etter 4 timer. Se flasken for nyanseindikasjon.

7. Skyll av guidefarge og overflødig produkt

Dusj i varmt vann for å fjerne guidefargen og overflødig produkt, og tørk huden forsiktig.

8. Nyt din perfekte farge!

Vår PerfectTan Self-Tan-serie inneholder fuktighetsgivende og nærende ingredienser, så du er nå klar til å vise frem din feilfrie brunfarge. Hvor lenge brunfargen varer avhenger av hvor ofte du dusjer. Generelt vil den forsvinne etter 5-7 dager, hvis du ønsker å fjerne den tidligere kan du bruke TanEraser Self-Tan remover for å forsiktig, men effektivt fjerne selvbruning.

For en perfekt, naturlig ansiktsfarge kan du lese denne guiden