Self-Tan Ansiktsdråper: Slik oppnår du en naturlig ansiktsglød

Bruningsdråper er et must for en naturlig brunfarge i ansiktet. Du kan justere de etter dine behov: påfør den nå og da for en lysere brunfarge og subtil glød, eller bruk den daglig for gradvis å bygge en mørkere og naturlig brunfarge. Du kan bruke de alene eller blande med din favoritt Virena ansiktsfuktighetskrem. Med disse enkle trinnene får du en vakker ansiktsfarge på kort tid!

1. Eksfoliering er nøkkelen

Eksfoliering er nøkkelen til å lage den perfekte hudoverflaten for selvbruning. Vi anbefaler å eksfoliere 6-24 timer før påføring. Hvorfor ikke prøve vår Exfoliate & Glow Selvoppvarmende ansiktsmaske?

2. Bland med din favoritt fuktighetskrem eller bruk alene

Bland noen dråper med fuktighetskrem for en subtil glød og bygg gradvis en naturlig brunfarge: Ta mengden fuktighetskrem du vanligvis bruker i håndflaten eller en liten kopp, lag en liten brønn i midten og legg noen dråper i, bland og rør godt om. Påfør jevnt og pass på å blande godt i hårfestet, rundt nesen og ørene. Bruk en spoolie-børste (mascarabørste) for å unngå at fargen setter seg i øyenbrynene dine.

Bruk alene for en mørkere brunfarge: Bruk en kabuki-børste og påfør noen dråper, bruk sirkulære bevegelser og sørg for å få jevn dekning i ansiktet og blande seg inn i nakken. Bland godt i hårfestet, og rundt nesen og ørene. Bruk en spoolie-børste (mascarabørste) for å unngå at fargen setter seg i øyenbrynene dine.

Ta noen dråper på Kabukibørsten og påfør på ansiktet og ned halsen, blend godt rundt ører og hårlinje.

Bruk så ofte du vil

Skjønnheten med ansiktsbruningsdråper er at du kan bruke de så ofte, mye eller lite du vil. Dette avhenger av hva du ønsker å oppnå. Hvis målet er å se ut som om du har vært på ferie, kan du bruke dem hver dag. Hvis du går for en mer subtil glød, kan du bruke de en eller to ganger i uken.

Våre PerfectTan Self-Tan Ansiktsdråper er spesielt formulert for å være skånsomme mot ansiktet, i tillegg til at de er fylt med fuktighetsgivende og nærende ingredienser for å fukte, myke og berolige huden din.