Sunn & glødende hud

– Eksfoliering er nøkkelen!

Er huden din litt tørr og gusten? Sliter du med urenheter og arr etter kviser? Du kan enkelt endre det med å eksfoliere huden din, og du vil se resultater etter første forsøk!

Viktigheten av eksfoliering

Eksfoliering fjerner døde hudceller ved å bryte bindingene som limer dem sammen, dette lar nye hudceller komme til overflaten. Det åpner også opp porene dine og fjerner smuss og oljer fra dypet, som gjerne ikke blir tatt av en vanlig rens. Dette bidrar til å forhindre akne og reduserer synlige porer.

Eksfoliering er også nøkkelen for å oppnå en feilfri selvbruning, ettersom selvbruningsprodukter fester seg mer til døde hudceller og uten å eksfoliere kan du få et ujevnt resultat.

Se forskjellen selv, dette er resultatet etter kun én gangs anvendelse av Exfoliate & Glow Kroppsskrubb

2 former for eksfoliering


Det er 2 former for eksfoliering/peeling. Fysisk og kjemisk. Fysisk peeling gjøres med en granulær skrubb eller en grov vott som pusser og sliter huden fysisk, dette er en grov behandling og anbefales ikke for sensitiv hud.

Kjemisk eksfoliering/peeling gjøres med alfa- og beta-hydroksysyrer (AHA og BHA) og er den tryggeste og mest skånsomme måten å bryte båndene mellom døde hudceller og rense porene på. Disse syrene har også andre fordeler som antibakterielle egenskaper, øker kollagenproduksjonen og reduserer hyperpigmentering og arr.

Få din sunne og glødende hud med våre Exfoliate & Glow-produkter!

For kroppen:

Exfoliate & Glow Kroppsskrubb er en utelukkende kjemisk eksfolierende gel som består av naturlige AHAer og BHAer: melkesyre, glykolsyre, sitronsyre og vinsyre. Den inneholder også mandelolje, kokosnøttolje og papayafruktekstrakt som naturlig gir fuktighet til huden din! På toppen av det er granatepleekstrakt, villjordbærekstrakt og aloe vera juice tilsatt, som har antioksidanter og anti-inflammatoriske egenskaper.

Enkelt sagt, denne eksfolierende gelen eksfolierer effektivt, men skånsomt huden din og frigjør porene dine, samt nærer og gir fuktighet, og etterlater deg med en sunn, glødende og frisk hud!

Ønsker du en enda grundigere eksfoliering/peeling, anbefaler vi å bruke vår Exfoliating Mitt. Votten anbefales ikke for sensitiv hud.

For ansiktet:

Exfoliate & Glow Selvoppvarmende Ansiktsmaske er en gelebasert maske som består av melke- og sitronsyrer som skånsomt, men effektivt eksfolierer huden din. Den er selvoppvarmende som åpner porene dine og gir en dyp rensing. I tillegg inneholder den også fuktighetsgivende og beroligende ingredienser, slik at ansiktet ditt både ser og føles mykt og glatt ut.

Denne masken gir fuktighet, men ønsker du ekstra fuktighet og næring til huden din, anbefaler vi Hydrate & Revive Ansiktskrem eller Matte & Poreless Ansiktskrem, avhengig av dine behov.

Psst, vårt Ny & Frisk Hud Sett består av Exfoliate & Glow Body Scrub, Exfoliate & Glow Self-Heating Face Mask og vår Exfoliating Mitt, pluss rabatt!