Ansiktsmasker – Hvilken er best for deg?

Hvordan vite hvilken maske som passer deg?

Når du skal bestemme deg for hvilken ansiktsmaske som er best for deg, må du vurdere hva du ønsker å oppnå og hva huden din sliter med.

Ønsker du en dyprens og fjerne døde hudceller? Eller er hovedmålet å gi huden din fuktighet? Kanskje du vil forebygge eller redusere fine linjer og rynker? Nedenfor finner du hva du ønsker å oppnå med en ansiktsmaske, og hvilken ansiktsmaske som matcher dine behov!

Tilfør fuktighet og næring til huden din

Vår Hydrate & Revive Avkjølende Ansiktsmaske gjør akkurat det navnet sier. Dette er masken for deg som ønsker å fukte huden intenst og gi den liv igjen.

Den er gelebasert og fylt med natriumhyaluronat (hydrolyserte salter fra hyaluronsyre, som trenger inn og hydrerer huden din dypere) og inneholder flere nyttige ingredienser som vil redusere rødhet, irritasjoner og solbrenthet. Den er også fylt med vitaminer for å gi næring til huden din.

Hvis du har tørr, irritert hud og sliter med rødhet, er dette masken for deg!

PS, den passer for alle hudtyper, også sensitiv hud. 100 % alkoholfri.

En dyprens og vekk med døde hudceller

Exfoliate & Glow Selvoppvarmende Ansiktsmaske eksfolierer huden din effektivt ved å bruke naturlige syrer som melkesyre og sitronsyre. Det at masken er gelebasert og selvvarmende, gjør den supereffektiv til å åpne porer så klarer å fjerne smuss og oljer fra dypet. Denne ansiktsmasken inneholder også fuktighetsgivende og beroligende ingredienser, slik at huden din føles rolig etterpå. Perfekt for en dyp rens.

Hvis du ønsker å rense huden fra dypet, fjerne døde hudceller og oppnå en naturlig glød, er dette den rette for deg. Den er også et perfekt første steg før du bruker selvbruning i ansiktet.

Passer for alle hudtyper, også sensitiv hud. Som alle VIRENA-produktene er den 100 % alkoholfri.

Redusere og forebygge fine linjer, rynker og pigmentflekker

Vår Kollagen+ Sheet Ansiktsmaske er laget av 100 % høykvalitets, lett bomull som fester seg til ansiktet ditt og holder seg på plass.

Den er fylt med hydrolysert kollagen, vitamin C, pantotensyre og mer som vil la huden føles fyldig og næret, med mindre synlige arr, fine linjer og rynker.

Hvis du bruker denne masken en gang i uken vil du se resultater etter en måned, enda mer jo lengre periode du bruker den. Boksen inneholder 5 masker, så du er god i en hel måned!

Som alle VIRENA-produkter er den egnet for alle hudtyper og 100 % alkoholfri.

Nå kan du bestemme deg for hvilken ansiktsmaske som passer dine behov best, eller kanskje flere enn én gjør det?