Om oss

Virena er et nytt kosmetikk- og hudpleiemerke fra Norge, dedikerte til å utvikle hudpleieprodukter av høy kvalitet, for en sunn og frisk hud.

Om Virena – Skjønnhet & Hudpleie

Virena er et innovativt hudpleiemerke som spesialiserer seg på utvikling, produksjon og salg av kosmetikk- og hudpleieprodukter.

KVALITETSHUDPLEIE FOR ALLE

Vi er dedikerte til å skape produkter som gir både umiddelbare og langvarige effekter, og som overgår kvaliteten til de store, veletablerte luksusmerkene, men til en mer overkommelig pris.

Unike hudpleieprodukter utviklet fra bunn

En del av det som differensierer Virena fra mange andre aktører er at vi har utviklet samtlige produkter helt fra bunn av i samarbeid med noen av EU’s fremste konsulenter og eksperter innen hudpleie og kosmetikk, og baserer oss ikke på masseproduserte formularer.

TRYGG HUDPLEIE FOR ALLE HUDTYPER

Alle Virenaprodukter er alkoholfri og inneholder ingen allergener, er fri for parabener og sulfater, samt ikke testet på dyr. Vi streber for å lage alle produkter veganvennlige, så lenge det ikke påvirker sluttresultatet og kvaliteten. Alle produktene er produsert i henhold til retningslinjene for god produksjonspraksis (GMP).

Hvordan Virena oppstod

Vår daglige leder, Kaisa Bye Derås, er kvinnen bak Virena og produktene. Hennes erfaring er at det har vært utfordrende å finne gode hudpleieprodukter for hennes sensitive kombinasjonshud, som dekker alle behov for pleie, fuktighet og næring, uten å forårsake tørrhet eller urenheter. Dette gjorde at hun tok et dypdykk i hvordan utvikle hudpleie og idéen om Virena begynte å vokse.

VIRENAS PRODUKTER

Virena lanserte våren 2023 med en kolleksjon bestående av 10 produkter med tilhørende applikatorer, etter nesten 2 år med produktutvikling. Vi har allerede nye produkter under utvikling for å kunne tilby en mer helhetlig hudpleierutine, for sunn og frisk hud.

Bli VIRENA Ambassadør

  • Det er helt gratis, du trenger ikke å kjøpe produktene på forhånd
  • Din egen, personlige VIRENA nettbutikk
  • Tjen godt med kommisjoner opptil 20%
  • Vi tar oss av all logistikk; lager, utsendelse, kundeservice etc.