Om oss

VIRENA er et high-end brand med en kolleksjon bestående av hudkremer, ansiktsmasker, selvbruning for både ansikt og kropp, samt alt som hører til for å få et perfekt resultat

Hva handler VIRENA om?

VIRENA er utviklet av en kvinne for kvinner, med ideen om å lage enestående kvalitetskosmetikk og hudpleieprodukter som kan konkurrere med kvaliteten til de store merkene, men til en mer overkommelig pris.

Vår filosofi er at god hudpleie skal være tilgjengelig for alle.

Produktformlene er utviklet i Norge med et team bestående av noen av EUs fremste kosmetikk- og hudpleiekonsulenter, og er produsert i henhold til GMP.

VIRENA kosmetikk- og hudpleieprodukter

En annen viktig side ved vår kolleksjon er at alle produktene er alkoholfri, ikke testet på dyr, passer alle hudtyper, samt fri for parabener og sulfater.

Produktene våre skal være bærekraftige, så vi lager våre produkter vegan-vennlige, så lenge det ikke påvirker sluttresultatet og kvaliteten.

Utviklingsprosessen var lang, vi hadde mange prøverunder med justeringer og ingrediensendringer, helt til vi var fornøyd med resultatet, inkludert umiddelbar og langsiktig effekt, følelse og utseende på samtlige produktene.

Vi er glade for å endelig dele produktene våre med deg!

Bistå kvinner i å ta en mer aktiv del i næringslivet

Vi ønsker å hjelpe kvinner til å bli mer selvstendige og komme inn i næringslivet.

Nøkkelen er vår unike forretningsmodell der kvinner får muligheten til å jobbe med våre produkter som VIRENA-Ambassadør, de vil de få sin egen VIRENA-nettbutikk og tjene kommisjon på hvert salg, og det er helt kostnadsfritt å ta del i systemet!

Vi tar oss av all logistikk, varehåndtering og vedlikehold av nettbutikken, så ambassadøren kan fokusere på det viktigste, nemlig markedsføring og salg fra sin nettbutikk.

Les mer om VIRENA Ambassadørprogrammet

Bli VIRENA Ambassadør

  • Det er helt gratis, du trenger ikke å kjøpe produktene på forhånd
  • Din egen, personlige VIRENA nettbutikk
  • Tjen godt med kommisjoner opptil 20%
  • Vi tar oss av all logistikk; lager, utsendelse, kundeservice etc.