Jeg har mottatt en forsendelse, men jeg har ikke bestilt noe?
Hvis du har mottatt en forsendelse fra oss, men ikke bestilt noe, kan det ha skjedd flere ting. Det kan være at du kanskje ikke var klar over at du bestilte et abonnement og nå mottok neste forsendelse i henhold til vilkår, selv om det er klart opplyst på landingssidene at du inngår avtale om abonnement, eller ved at du har valgt auto-påfyll på virena.no for å få 10% rabatt. Inne på Min Konto kan du administrere dine abonnement fritt i henhold til vilkår.

Har noen bestilt i ditt navn?
Hvis du har mottatt en forsendelse fra oss, eller kun faktura, og du ikke har bestilt noe, så har noen benyttet din personlige informasjon og utført en bestilling i ditt navn. Dette er svært uheldig og alvorlig, og anses som ID-tyveri per norsk lov. Vi vil selvfølgelig være til hjelp og løse dette ved å kansellere bestillingen og ta imot produktet i retur (uåpnet tilstand).
For at vi kan hjelpe deg med det, må du fremlegge bevis i form av en kvittering om at anmeldelse om ID-tyveri er levert hos politiet. Vennligst kontakt kundeservice så fort som mulig, så får vi hjulpet deg!

Fikk du svar på det du lurte på?